Zoeken naar alles safe

Uw zoekactie voor alles safe leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Virginie 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virginie zkt lkkr momentje 21-44
Zo nu en dan op zoek naar lekkere kerel/man, bepaalde momenten overdag tijdens de week (komen we wel uit). Soms eens weekend. Jij mannelijk 21-44?! Baardjes zijn hot, hairy ook maar geen must (but I like it a lot). Real, clean, safe. Bij klik kan ik discreet ontvangen. Jij stuurt foto mee? Fijn om dingen te ontdekken samen, of jij wil eens het andere leren kennen? Genieten, ontspannen zijn m’n trefwoorden. Ik vind het heerlijk je lekker te zuigen (like deeptroath). Fuck kan. Kan wel een gulzig sletje zijn maar dat betekent niet ordinair. Er zijn grenzen :) Ik date niet zomaar iedereen. Soms reageer ik misschien niet (of laat?), dan is er mogelijks geen interesse of heb ik zorgvuldig nog berichtjes te verwerken. Als ik antwoord zoek ik ook degelijk, eventueel voor later. Kijk na antwoord ook eens in je spam, soms komen berichten daar in. Jij real? Zoek geen koffie momentje :) Zie jij het eens zitten langs te komen? Contacteer me. Groetjes  

Virginie zkt lkkr momentje 21-44
sportief 55 jaar Vlaams-Brabant - Diest
zoek een aangename date
deze beslist niet onknappe 50-er 1m94, 86kg met verzorgde looks zoekt een aangename date met een cd of tv in de leeftijd 18-65j, heb weinig taboes en sta voor veel open, een bi cd mag ook reageren. safe en respect zijn een absolute must. filmpjes of foto's onherkenbaar is geen geen probleem. reactie graag met een foto.  

zoek een aangename date
Sophie cd 30 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Crossdresser zoekt...
Hey, ik zoek iemand die me vandaag kan ontvangen. En waar ik me kan opmaken en zou graag willen dat je fotos van me maakt. Safe fun is zeker mogelijk. Hygiëne en discretie krijg je van mij maar verwacht ik ook wel terug. Kan dus alleen verplaatsen, dit mag redelijk ver zijn indien ik lang genoeg mag blijven. Xx  

Crossdresser zoekt...
15 dagen
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TS/TV
Zoek een geile TV/TS voor lekkere sex. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
17 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke bottom zoekt top shemale
Hallo, Ik ben 30j/1m76/88kg, mannelijke en gewillige bi bottom. Ik zoek een geile/top dominante shemale die ik mag pijpen en die me diep en hard wil neuken. Neuken safe, maar pijpen zonder en slik graag.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
ben jij een geile TV/TS ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd a  

ben jij een geile TV/TS ?
Viriele paal 38 jaar Vlaams-Brabant - Oud-Heverlee
vrouwelijk sletje gezocht
ik zoek een jong slank type max 70 kg en max 45 jaar oud met lang haar of pruikje. sexy gekleed in kort rokje stockings en alles wat er nog bij hoort. geen of weinig zichtbare beharing. Ik ben volledig top en raak je penis niet aan. Ik ben single dus kan makkelijk afspreken. Ontvangen kan ik in de avond. Verplaatsen gaat ook. Buitendate kan ook. Reageren met foto van je lichaam. Ik wil een uitgebreide pijpbeurt krijgen en evntueel safe ook neuken ( maar is geen noodzaak, ik heb wel nood om mijn spuitlul eens goed te laten ledigen.)  

vrouwelijk sletje gezocht
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile TV/TS ?
Zoek geile TV/TS. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geile TV/TS ?
Jan x 53 jaar Antwerpen - Bornem
Real date vrijdag of zaterdag
Sportieve, verzorgde man met ervaring zkt bottom TV, CD of zeer vrouwelijke femboy voor real date. Niet snel-snel, maar lang genieten. Safe! Ik kan verplaatsen. Let's have some fun, bitches ;-)  

Real date vrijdag of zaterdag
Vera 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Ontvangen is enkel mogelijk door de week
Ik zit in een relatie, maar ik mis iets in de sex. Via deze weg probeer ik een man te ontmoeten die mij als vrouw kan behandelen. Lekker zoenen, pijpen en lang pijpen tot je klaarkomt en eventueel in mijn mond klaarkomen. Vingeren en mij lang neuken wel safe. Kan je je hierin vinden dan kijk ik ernaar uit om af te spreken.  

Ontvangen is enkel mogelijk door de week
  1   2   3   4